Начало
Екскурзии и почивки
Направления
Календар
Промоции
Горещи оферти
Хотелски резервации
Самолетни билети
Вход за клиенти
Банкови реквизити
Офиси и контакти
Промоции
Горещи оферти
Календар
Празници
ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ
Дубай и Абу Даби
Йордания
Египет
Испания
Италия
Португалия
Гърция
Турция
Скандинавия
Франция
Сърбия
Северна Македония
ЕКЗОТИКА
ЕКСКУРЗИИ със САМОЛЕТ
ПОЧИВКИ със САМОЛЕТ
ЕКСКУРЗИИ с АВТОБУС
ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР
ОТ ВАРНА
УИКЕНДИ в ЕВРОПА
ВЕЛИКДЕН и МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ
ОФЕРТИ за МОРЕ
Avenida Bruselas n.º 8, Playa Fañabé, 38660 Costa Adeje, Tenerife (islas Canarias-España)
Тенерифе

LABRANDA Suites Costa Adeje се намира в крайбрежна зона, която носи същото име - Коста Адехе и е едно от основните туристически места на остров Тенерифе. В непосредствена близост до хотела е плажът със син флаг на Playa Fañabé, където гостите могат да се насладят на различни водни дейности.

Стаите в LABRANDA Suites Costa Adeje са разпределени в две зони: семейна зона за семейства с деца и зона само за възрастни. Всяка от тях е предлага съответните удобства спрямо типа туристи.

Пространството за семейства разполага със съоръжения за развлечения както за възрастни, така и за деца. Удобствата за деца включват зона за игра, парк за пързаляне, басейн и спортна зона. Хотелът разполага и със сцена, на която могат да се организират семейни и детски забавления. В тази част на хотела се намират "Meepo Club" и "Teens Club".

Секцията само за възрастни се стреми да осигури на тази група гости наистина спокойна и релаксираща почивка. Сред уникалните съоръжения в тази част на хотела е добре организирано открито пространство с балийски легла, солариум и басейн. Предлага и по-изискани варианти за храни и напитки, които да отговарят на този тип гости. На покрива на тази зона от хотела има луксозен бар с разнообразие от напитки и уникални гледки към Атлантическия океан.