Начало
Отстъпки: Рожден ден Бохемия
Екскурзии и почивки
Направления
Календар
Промоции
Горещи оферти
Хотелски резервации
Самолетни билети
Вход за клиенти
Банкови реквизити
Офиси и контакти
Промоции
Горещи оферти
Календар
Празници
ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ
Дубай и Абу Даби
Йордания
Египет
Испания
Италия
Португалия
Гърция
Турция
Скандинавия
Франция
Сърбия
Северна Македония
ЕКЗОТИКА
ЕКСКУРЗИИ със САМОЛЕТ
ПОЧИВКИ със САМОЛЕТ
ЕКСКУРЗИИ с АВТОБУС
ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР
ОТ ВАРНА
УИКЕНДИ в ЕВРОПА
ВЕЛИКДЕН и МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ
ОФЕРТИ за МОРЕ
УСЛОВИЯ В СТАИТЕ
Баня с душ или вана
Сателитна телевизия
Телевизор
УСЛОВИЯ В ХОТЕЛА
Бар
Външен басейн
Вътрешен басейн
Интернет достъп в лоби бара
Конферентни зали
Паркинг (платен)
Ресторант
СПА Център
Фитнес център
Фуншал

Хотелът се намира във Фуншал, на 3,5 км от центъра на града. Спирката на градския транспорт, който води дотам се намира до входа на хотела. Крайбрежната алея е само на метри от хотела и предлага панорамен изглед към Кабо Жирао – най-високият нос в Европа.

За да осигури приятен престой на гостите си, хотелът разполага с 24-часова рецепция, румсървиз, фитнес, Wi-Fi интернет в общите части, интернет кът (срещу заплащане) и фризьорски услуги. За артистичните личности хотелът има кът за рисуване с панорамна гледка към околностите, която определено ще Ви вдъхнови. Други услуги: СПА център, различни видове здравни и козметични процедури, включително масажи с горещи камъни, отопляван закрит басейн, фитнес зала и стая за релакс, джакузи, турска баня и други, външен басейн с панорамен изглед към океана, снабден с шезлонги и чадъри.

Хотелът разполага с два бара и ресторант. В ресторант "Golden Flavours" гостите могат да опитат вариации от местна и интернационална кухня. Всички ястия се приготвят с пресни продукти от зеленчуковата градина на хотела за един наистина съвършен вкус. Лоби барът е обзаведен с удобни кресла, телевизор, безплатен Wi-Fi достъп и билярд.

Стаите са просторни и са обзаведени с удобни мебели, климатик, телефон, сейф (срещу допълнително заплащане), сателитна телевизия, минибар и аларма. Банята е оборудвана с душ и тоалетни принадлежности. Има възможност да заявите събуждане по телефона.

Хотелът е само на 2 минути пеш от най-големия плаж в Мадейра "Praia Formosa". Въпреки че бреговата му линия е покрита с камъни, плажът е доста посещаван.

(www.goldenresidencehotel.com.pt)