Начало
Отстъпки: Рожден ден Бохемия
Екскурзии и почивки
Направления
Календар
Промоции
Горещи оферти
Хотелски резервации
Самолетни билети
Вход за клиенти
Банкови реквизити
Офиси и контакти
Промоции
Горещи оферти
Календар
Празници
ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ
Дубай и Абу Даби
Йордания
Египет
Испания
Италия
Португалия
Гърция
Турция
Скандинавия
Франция
Сърбия
Северна Македония
ЕКЗОТИКА
ЕКСКУРЗИИ със САМОЛЕТ
ПОЧИВКИ със САМОЛЕТ
ЕКСКУРЗИИ с АВТОБУС
ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР
ОТ ВАРНА
УИКЕНДИ в ЕВРОПА
ВЕЛИКДЕН и МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ
ОФЕРТИ за МОРЕ
УСЛОВИЯ В СТАИТЕ
Балкон - в някои стаи
Баня с душ или вана
Климатик
Мини бар
Сателитна телевизия
Сейф
УСЛОВИЯ В ХОТЕЛА
Басейн
Басейн за деца
Безжичен интернет
Тенис корт
« РАЗШИРИ
Забележка: В някои случаи позиционирането на хотела върху картата е приблизително.
Av. Rafael Puig, 28
Плая де лас Америкас

Местоположение

Хотел "H10 Las Palmeras" е разположен в сърцето на оживения курорт Плая де лас Америкас, в южната част на Тенерифе. Районът е известен с нощния си живот, с прекрасните си пясъчни плажове и изобилието от възможности за забавление и развлечение. Хотелът се намира в близост до един от най-хубавите плажове на острова и на около 2 км. от тематичния атракционен "Сиам парк".

Хотел

В хотела: безплатен Wi-Fi интернет в целия хотел, зона с безплатен интернет, 2 басейна за възрасти, 1 басейн за деца, спортни игрища, 4 тенис корта (срещу доплащане), спортен център.

Стаи

В стаите: сателитна телевизия, минибар (срещу доплащане), сейф (срещу доплащане), климатик, напълнооборудвана баня със сешоар, балкон. Стаи с гледка към басейна/ морето се предлагат срещу доплащане.

Ресторанти и барове

Хотелът разполага с разнообразие от барове и няколко ресторанта сред които са аиатският "Sakura Teppanyaki", италианският "Specchio Magico" и ресторантът "La Ballena", предлагащ очарователна гледка към океана. Азиатският и италианският ресторант са отворенти за вечеря и обслужват гости с предварителна резервация. Ресторантът "La Ballena" предлага обяд и вечеря по меню. Основният ресторант на хотела носи името "Garoé" и предлага голямо разнообразие от ястия на блок маса. Тук се сервират закуските и вечерите.

Дрескод: дълъг панталон и блуза с дълъг ръкав за мъжете. Не е позполено посещението на баровете и ресторантите с бански и къси панталони.